Living Sea Therapy

Uniek, Weldadig & Regenererend

Living Sea Complex®

De vitale invloed van de oceaan op lichaam en geest gaat diep!

Living Sea Therapy heeft de versterkende krachten van de zee samengebracht, speciaal voor de intensieve verzorging van de huid.
Living Sea Therapy cosmetiica
De luxe natuurlijke verzorgingsproducten van Living Sea Therapy zijn gemaakt van exclusieve, hoogwaardige ingrediënten, voor een krachtige bioactieve werking en de allerbeste professionele resultaten.

Met Living Sea Therapy laat  je jouw klant genieten van de weldadig regenerende krachten van de Atlantische Oceaan en de heilzame werking van therapeutische pure essentiële olieën, terwijl de zintuigen worden gestreeld en gestimuleerd!

Living Sea Therapy gebruikt duurzame, hand-geoogste ingrediënten uit de rijke Atlantische wateren van Cornwall en exclusieve processen op natuurwetenschappelijke basis.


Living Sea Complex® 

Het hart van elke creatie is het LIVING SEA COMPLEX®, een uniek concentraat van wilde, hand-geoogste zeewieren en een krachtig zeemineralen elixer dat meer dan 60 verschillende mineralen (3x meer dan de Dode Zee) bevat, waarvan de concentratie met 800% is verhoogd dankzij ons unieke filterproces.

Living Sea ComplexWilde Zeewieren 
Kombu - Vitamine A, D, E, B3, B7
Blaaswier - Vitamine E, C, B7
Riemwier - Vitamine A, D, E, C, B1, B2, B7, B9
Al onze zeewieren bevatten mineralen zoals zink, iodine, magnesium, ijzer, kalium en kalk. Zeewier is rijk aan gezonde proteinen, antioxidanten en voedingstoffen die de hydratatie bevorderen, verzachten en ontgiften, de elasticiteit herstellen en veroudering tegengaan.

Zeemineralen 
Cornish zeewater bevat 60 verschillende mineralen, 3x meer dan de Dode Zee, waaronder het natuurlijk hydraterende magnesium en kalium. Dankzij een uniek filterproces ontstaat een mineraalrijk elixer, een concentraat van de oceaan waaran het mineralengehalte op natuurlijke wijze met 800% is verhoogd (9x geconcentreerder dan de oceanen).

De producten van Living Sea Therapy zijn gemaakt zonder parabenen, zonder siliconen, zonder SLS, zonder plastic bolletjes, zonder synthetische geur- en kleurstoffen en zonder minerale olieën. 
Nooit getest op dieren, vegan-vriendelijk en geschikt voor vegetariërs.
Page: